Schilderwerk

Goed schilderwerk is erg belangrijk voor het onderhoud en behoud van uw pand, dit geldt voor zowel binnen- als buitenshuis. Naast de opknapbeurt beschermt het schilderwerk tevens uw houtwerk. Hoewel schilderwerk lang meegaat is het wel van belang om dit te blijven onderhouden. Goede verfproducten helpen hierbij. Schildersbedrijf Elberse werkt uiteraard alleen met professionele verfproducten.

Wand- en plafondafwerking

Er zijn tal van mogelijkheden voor het afwerken van wanden en/of plafonds. Schildersbedrijf Elberse geeft u graag advies welke afwerking het beste bij uw wensen én uw woning past, u kunt hierbij denken aan:

Behang 
Behang is het meest bekende wandafwerkingsproduct. Het is in verschillende structuren en kleuren te verkrijgen.

Glasvezelbehang / scan
Naast het schilderwerk, zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang (ook wel glasweefsel of scan genoemd). Dit product is uitermate geschikt voor slechte wanden, omdat hiermee kleine oneffenheden zijn weg te werken. Tevens helpt het product scheuren in de wanden te voorkomen, waardoor het zeer geschikt is voor wanden in nieuwbouwwoningen.

Glasvezelbehang is in verschillende patronen en structuren leverbaar en het is gemakkelijk in elke gewenste kleur te sauzen. Het is waterafstotend en kan daardoor op veel plaatsen in huis worden toegepast!

Sauzen van muren en plafonds
Het sauzen van muren en plafonds in de door u gewenste kleur.

Stucwerk
Het aanbrengen van glad stucwerk of spachtelputz.

Glas

U kunt bij schildersbedrijf Elberse terecht voor het leveren en plaatsen van:

  • enkelglas
  • isolatieglas (HR+ of HR++)
  • figuurglas
  • gehard glas
  • gelaagd glas

Advies

Twijfelt u over een bepaalde afwerking of over een bepaalde kleur? Wij bespreken alle opties en mogelijkheden met u. Ook bij grotere verbouwingen adviseren wij u graag.

Totaalservice

Schildersbedrijf Elberse heeft een netwerk van vaste partners die wij inschakelen bij de zogenaamde Totaalpakketten. U kunt hierbij denken aan timmermannen, loodgieters en elektriciens. Deze extra mankracht en expertise maakt het mogelijk om naast kleine projecten ook grotere projecten te verzorgen.

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

OFFERTE AANVRAGEN

Heeft u een schilder klus waarvoor u ons wilt inschakelen? Vul dan direct en gemakkelijk de offerte-aanvraag in, zodat wij u een goede prijsopgave en tijdsplanning kunnen doen toekomen.

Lees verder..